Søk i fagartiklene
Dyreslag
Fagområde
Fritekstsøk
Artikkel
Tittel: | Revolusjonerende teknologi: Forlenger holdbarheten med 100 dager |
Dyreslag: | Sau |
Fagområde: | Økonomi |
Forfatter: |
Anne-Cath. Grimstad, NSG |
Sammendrag: | Ved hjelp av den nye produksjons- og pakkeprosessen Captech kan Nortura nå forlenge holdbarheten på ferskt kjøtt med inntil 100 dager. Innovasjonen vil føre til at forbrukerne kan få ferskt lammekjøtt i større perioder av året. |
Publisert år: | 2017 |
Referanse: | Sau og Geit Nr.5/2017 |
PDF: | Last ned artikkelen |
Søkeresultat
388 treff
Gjeterhundprøver og gjeterhundavl
Storteig Horn, Institutt for Husdyr og Akvakulturvitenskap, NMBU, 2016
Tidlig slått surfôr til mjølkegeiter
Flaten, Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning (NILF), 2015
Mjølkeytelse og holdbarhet etter sanering
Sølverød, TINE BA, Friskere Geiter, Helsetjenesten for geit, 2009
Sjodogg og tilvekst hos lam
Grøva, Bioforsk Økologisk og Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap UMB, 2009