Søk i fagartiklene
Artikkel
| Tittel: | Meir mat frå utmark i Hordaland |
| Dyreslag: | Sau , Geit |
| Fagområde: | Utmark |
| Forfatter: |
Yngve Rekdal, Norsk institutt for bioøkonomi |
| Sammendrag: | Berre 3% av landarealet i Hordaland er jordbruksareal. Potensialet for utviding av jordbruksarealet er 30% – minst av alle fylka. Det meste av Hordaland er utmark. Her ligg det store areal som kan brukast i matproduksjon, men haustinga kan berre gjerast av beitedyr. |
| Publisert år: | 2016 |
| Referanse: | Sau og Geit 1/2016 |
| PDF: |
Last ned artikkelen |
Søkeresultat
118 treff
Tidlig slått surfôr til mjølkegeiter
Flaten, Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning (NILF), 2015
Mjølkeytelse og holdbarhet etter sanering
Sølverød, TINE BA, Friskere Geiter, Helsetjenesten for geit, 2009