Søk i fagartiklene
Artikkel
| Tittel: | Tilskudd av E-vitamin til drektige søyer: -Redusert lammedødelighet? |
| Dyreslag: | Sau |
| Fagområde: | Fôring |
| Forfatter: |
Indgjerd Dønnem, Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap, NMBU Åshild T. Randby, Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap, NMBU Finn Avdem, Nortura Lisbeth Hektoen, Animalia Siv Meling, Institutt for produksjonsdyrmedisin, NMBU Åshild Øritsland Våge, Animalia Tormod Ådnøy, Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap, NMBU Geir Steinheim, Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap, NMBU Steinar Waage, Institutt for produksjonsdyrmedisin, NMBU |
| Sammendrag: | I en feltstudie lammesesongen 2012 ble det undersøkt om økt E-vitamin-forsyning hos søyer i de siste 7 uker av drektigheten påvirker lammedødelighet og tilvekst hos lam. |
| Publisert år: | 2014 |
| Referanse: | Sau og Geit nr. 1/2014 |
| PDF: |
Last ned artikkelen |
Søkeresultat
291 treff
Sjodogg og tilvekst hos lam
Grøva, Bioforsk Økologisk og Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap UMB, 2009