Søk i fagartiklene
Dyreslag
- Sau
- Geit
- Gjeterhund
Fagområde
- Avl
- Beite / fôrdyrking
- Drift / fjøsløsninger
- Dyrevelferd
- Fôring
- Helse / sjukdom
- Reproduksjon
- Utmark
- Økonomi
Fritekstsøk
Artikkel
Tittel: | Korleis redusere Sporedannande bakteriar i geitemjølk |
Dyreslag: | Geit |
Fagområde: | Fôring , Helse / sjukdom, Økonomi |
Forfatter: |
Helga Kvamsås, TINE Morten Årset, TINE |
Sammendrag: | TINE starta i 2017 å kartlegge innhald av sporar i geitmjølk. Sporar kan gi alvorlege kvalitetsfeil i ferdige produkt. Det er særleg viktig at mjølk som skal brukast til produksjon av kvite faste og halvfaste ostetypar som skal modne ikkje inneheld sporar. |
Publisert år: | 2018 |
Referanse: | Sau og Geit Nr. 1/2018 |
PDF: |
Last ned artikkelen ![]() |
Søkeresultat
29 treff
Mjølkeytelse og holdbarhet etter sanering
Sølverød, TINE BA, Friskere Geiter, Helsetjenesten for geit, 2009